Gesloten afsluitingen

VDM band

Voor meer privacy te bekomen kunnen er kunsstof strips in een draadafsluiting aangebracht worden. De strips worden verticaal in de mazen geschoven en zijn verkrijgbaar inverschillende kleuren. Ook hier opletten voor windbelasting en vragen naar een goede basisstructuur.

Zichtdoek

Solide ondoorzichtige geweven doeken in UV-gestabiliseerd polypropyleen. Voorzien van messing bevestigingsringen Ø12mm om de 50cm. Kleuren: groen en zwart. Door de gesloten structuur kunnen deze doeken blootstaan aan zeer hoge windbelastingen. De palen van de afsluiting dienen hieraan aangepast te zijn.

Kunsthaag

De kunsthaag past op elke afsluiting. Hij verschaft u in een handomdraai een natuurlijke privacy in uw tuin. Voortaan kunt u volop van de zomer genieten in u eigen groene oase van natuurlijke rust. De kunsthaag is verder snel en stevig te monteren door binddraad, onverslijtbaar en vergt geen onderhoud.

Heidematten

Om doorkijken te belemmeren kan een draadafsluiting bekleed worden met een heidemat. Heidematten hebben een donkerbruine natuurlijke kleur en zijn bestand tegen verrotting. Eerst wordt er een gewone afsluiting geplaatst, daarna worden deze matten ertegen gebonden. De heidematten zijn verkrijgbaar in diverse hoogtes en hebben een dikte van 1,5cm (rollengte 5m) of een dikte van 3 cm (rollengte 3m). Wij wensen iedereen te waarschuwen dat op deze manier de afsluiting in sommige gevallen sterk belast zou kunnen worden. Vraag ons daarom meer informatie om een degelijke basisafsluiting op te bouwen, om schade bij windbelasting te voorkomen.