Steenkorven afsluitingen

Zenturo Super

Zenturo Super is een complete afrasteringsoplossing met een hoog design gehalte. Dit concept laat bovendien toe een grote variëteit van vullingen te gebruiken indien gebruikt als gevulde wand en verhindert overklimmen.

Voordelen

Zeer grote stevigheid

Zenturo Super panelen zijn uitzonderlijk sterk door het gebruik van dubbele (2D) alternerende horizontale draden.

 Functioneel Design

Zenturo Super panelen zijn door de smallere mazen uiterst geschikt voor gevulde wanden. In combinatie met het Zenturo paal concept en bijhorende spinklemmen kan een grotere variëteit van vullingen worden gebruikt om een eigen esthetisch geheel te creëren.

Eenvoudige installatie

De Zenturo Super panelen kunnen gecombineerd worden met de residentiële paalsystemen: Bekaclippalen (te monteren met beugels) of met de Bekafor Click Palen (met voorgemonteerde bevestigingsclips) of met het Zenturo paalsysteem (met spinklemmen) voor gevulde wanden.

Ideaal voor

Gevulde wand, als strakke designafrastering, privacy oplossing, klimplantondersteuning, ..

Panelen

De Zenturo Super panelen zijn vlakke panelen met dubbele (2D) alternerende horizontale draden om een extra stevigheid te bieden.

De panelen hebben een breedte van 2005 mm en zijn beschikbaar in de hoogtes 1705 mm en 2005 mm.

Maasgroottes: 100×100 en 50×50 mm

Horizontale draaddiameter: 5,00 mm

Verticale draaddiameter: 4,15 mm

Bedekkingsprocédé

De panelen zijn gefabriceerd uit verzinkt draad, een adhesielaag wordt voorzien voor een perfecte hechting met de polyester eindlaag (min.100 microns). De palen zijn in- en uitwendig verzinkt (min. laagdikte 275g/m², beide zijden gecombineerd) volgens Euronorm 10326. Daarna wordt een adhesielaag aangebracht en polyester geplastificeerd (min. 60 microns).

Kleuren

Antraciet grijs BF7016M

Paneelvullingen

Het Zenturo Super paneel kan worden gepersonaliseerd met verschillende unieke en eigentijdse invullingen.