MILIEUVRIENDELIJKE COMPOSIETPLANKEN

Ontdek na Boréale Original, Boréale Infinite dezelfde plank, maar zonder groef. Tuinafsluitingsplanken van de nieuwste generatie, bedekt met een beschermende buitenlaag in polymeer, die hen onderhoudsgemak, een hoge kleurbestendigheid in de tijd en genuanceerde afwerking verleent.

Met of zonder groef omwille van de esthetiek, aan u de keuze!

BORÉALE Original

BORÉALE Infinite

Beschikbare kleuren

Composietpanelen in zeven verschillende hoogtes

+ 4 speciale hoogtes tot 2,20 m – op minimum 40 cm in beton te verankeren

U kan in uw tuinafsluiting zelfs panelen van verschillende hoogtes combineren.

PALEN

De veelhoekige paal geeft Océwood® tuinafsluitingen weerstand, design en stevigheid. Hij past bij tuinafsluitingsplanken Boréale Original, Boréale Infinite en Boréale Design.

11 HOOGTES VAN PALEN NAAR KEUZE

 

7 standaard hoogtes: + 4 speciale hoogtes tot 2,635 m .

ECOLOGISCH ONTWORPEN POORTEN EN TUINPOORTJES: GAMMA AAN STIJLEN

Ons ecologisch gamma van tuinpoorten en tuinpoortjes is vervaardigd uit composietplanken die zijn samengesteld uit gerecycleerde pvc en vlasvezel. De focus van de collectie situeert zich op het raakvlak van duurzame ontwikkeling en design. Ons aanbod bestaat uit verschillende stijlen van tuinpoortjes en poorten uit composiet en aluminium.

Milieuvriendelijke afsluitingen

Vlasvezel

Na 4 jaar onderzoek en ontwikkeling  bleken VLASVEZELS de beste vezels om houtmeel geleidelijk te vervangen en tegelijk de kwaliteit van onze producten te verbeteren.

Gerecycleerd pvc

Gerecycleerd pvc is zeer moeilijk te extruderen… Maar als enige in Europa beschikt OCEWOOD over de technologie om dit proces perfect uit te voeren!